Akta Graco Baby Delight Swing.

 
Vi har sedan några dagar funderat på att köpa en babygunga till vår lilla tös. Eller ja egentligen är det väl en liten present i sig till oss också om hon gillar den. Mille älskar nämligen att bli gungad och kan sitta i bilstolen länge om man lyfter upp den och gungar den fram och tillbaka. Det är ju exakt samma rörelse som i denna gunga så vi håller våra tummar för att hon ska gilla den!
 
Igår bestämde vi oss för att gå på jakt. Vi for runt till några barnaffärer men konstaterade ganska snabbt att dem är mycket dyrare att köpa i butik än på nätet. Istället fick det bli ett par klick när vi kom hem och det blev den på bilden under. Den går att köra i två olika hastigheter och har tre olika lägen på stödet.
 
 
 
 
 
 
Jag hoppas verkligen att hon ska gilla den då hon inte gillar den vanliga babysittern speciellt mycket om hon inte är supertrött. Det skulle underlätta en himla massa när man tex ska göra iordning sig själv & två kiddos och bege sig mot förskolan. DET går inte riktigt smidigt här inte, det är mest ett kaos där jag springer omkring och sliter i grejer till höger och vänster medan Evelyn försöker trösta Millie som halvskriker någonstans. Haha inte varje dag då förstås, ibland går det ganska smidigt också men det beror mest på att familjens yngsta medlem då sover.
 
Jag fick ett mail om att den har lämnat lagret idag så förhoppningsvis kan vi hämta ut den redan imorgon.
 
 
/ Sandr0o
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna & Jack

Åh Jack älskar sin, han har precis sovit en halvtimme i sin, så mamma & pappa fick äta middag tillsammans i lugn och ro ;)

PUSS <3


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback