4 fantastiska veckor.

Här har vi precis kommit hem från en promenad i det fina vädret. Den började halvbra och slutade inte direkt strålande. Vi startade med att jag kunde gå några meter för att sedan behöva stanna och ge Millie nappen. Vi upprepade den proceduren ett par gånger innan hon till sist somnade. Lagom tills jag hade bestämt mig för att ta en längre runda vaknar en viss liten fröken och är allt annat än glad. Det var bara till att ge upp planen på den längre promenaden och ta närmaste vägen hem med lilla gaphalsen. Jaja en promenad är ju bättre än ingen även om det inte blev riktigt som jag tänkt mig. Jag får nöja mig med att jag fick upp farten & flåset en sväng iallafall och när hon bestämde sig för att vakna och skrika gick det ganska fort hemåt kan jag lova, haha.

Nu har hon precis somnat här. Hon som för övrigt blir 4 veckor idag. Tiden går så himla fort. Snälla lilla bebis bli inte stor ❤


Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh vilken sötnos hon är!! Tycker att mi ska komma och äta lunch med mig på stinsen i veckan!! :) så hon kan få sin lilla present och så man får krama lite på lilla skatten :) kramis duktiga mamma!!! :)

Svar: Åhh det tycker jag verkligen.. Vi får kanske försöka ta det i veckan som kommer nu!!!!
Sandr0os

2013-05-27 @ 23:24:21

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback