Ilningar deluxe!

Jag slumrade till någon timme på eftermiddagen, det var nog välbehövligt. Började må sådär panik-illa som jag gör nu ibland lite till och från så det var lika bra att sova bort illamåendet.

Bebis ligger låååångt ner i magen nu tror jag. Barnmorskan tyckte att hon kände ett huvud långt där nere igår men hon kände inte riktigt ordentligt. Det är iallafall min teori då de senaste dagarna har bestått av mycket ilningar, hugg och att vara nästan konstant kissnödig. Ibland känns det nästan som att jag ska kissa på mig på fläcken, så något kul med min urinblåsa har vi minsann där inne i magen.

Jag känner även rörelser ner mot ljumskarna och det känns minst sagt annorlunda. Helt plötsligt känns det som att jag har en bebis som är påväg ned i benen, lite obehaglig känsla.

Vi får se vad min BM säger vid nästa besök som jag ska på den 27/3 men jag tror helt säkert att bebis tar sig längre och längre ner nu med dessa känningar. Då kommer jag för övrigt vara en helt överlycklig tjej som skuttar iväg till Mvc och sedan till jobbet, sista dagen att jobba. Wohoo!




Kommentarer
Postat av: Kim

Gullisar!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback