25 dagar to go.

Vi hann med både en tur till Sörab och en sväng i lekparken innan det var dags för 2års kalas. Dock var det vääääldigt blåsigt ute men jag hittade en plats i lä där jag slog mig ned, blundade och värmdes av solens strålar. Längtan efter vår är ganska stor nu!
 
Efter att vi hade varit nere i källaren fick jag ännu mer lust att rensa och fixa iordning. Min plan är att rensa i princip överallt innan bebis kommer. De sista i källaren, mest gå igenom bebiskläder (längtar), rensa allas garderober, rensa ur badrumsskåpen, tömma en av mina garderober (man kanske inte måste ha tre? eller? haha) och fylla den med lillasysters kläder. Jaa rensa lite här och var helt enkelt och jag ser sååå fram emot att få det gjort. Nu orkar jag inte lägga energi och tid på det men när jag väl är ledig hela dagarna då jäklar.
 
Jag börjar se ett ljus i tunneln nu, "bara" 24 dagar kvar att jobba. Den 27 mars jobbar jag min sista dag och går sedan (förhoppningsvis) på graviditetspenning. Om sablans försäkringskassan bara kunde se till att svara någon gång. Senast för en vecka sedan skulle jag egentligen ha haft mitt svar men icke. Jag har dessutom försökt ringa dem under slutet av förra veckan men varje gång var deras kundtjänst överbelastad och man kunde inte ens ställa sig i kö. Suck! Jag får försöka igen.. IMORGON.. Man blir lite lätt irriterad måste jag säga!
Jag är förberedd på att det kommer bli tre tuffa veckor framöver då kroppen är tung & otymplig och orken inte riktigt finns där. Jag kommer att vara i vecka 35 när jag slutar jobba och det får verkligen vara nog, sist gick jag så fort jag fick chansen (2 månader innan) och då är mitt jobb idag mycket mer påfrestande än det jag hade då.
 
 
Fotograf: Evelyn Largo
Hihi duktig unge man har ändå, blev ju ett fint kort av det där. Nästan bättre än pappan sin med kameran i handen!
 
Soffan väntar resten av kvällen.. Det värker, strålar, drar och hugger lite överallt, himla obehagligt ibland så jag tror att vila är en bra idé!
 
/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback