Computer.

Nu har vi en fungerande dator igen efter ett bra tag utan. Kanske att bloggsuget kommer tillbaka lite nu, det är ju så fruktansvärt tråkigt att blogga från mobilen.
 
Vi njuter av semester för fulla muggar. I onsdags gick vi till Hasselbadet för första gången som ligger tvärs över gatan i princip. Det var ju ganska perfekt faktiskt, när man känner att vädret inte är helt hundra eller när man helt enkelt inte orkar dra igång det stora projektet som en dag på beachen innebär. Tummen upp!
Evelyn badade nästan non stop från det att vi kom dit.
 

Mille växer och växer. Tiden går så otroligt fort. Hon har hittat sina händer nu och sitter ofta och stirrar på dem samtidigt som hon försöker trycka in dem i munnen.
Hon har lärt sig att somna själv i sin säng om kvällarna. Vi nattar henne runt 19 och så sover hon till 06-07 (mer 06 än 07 senaste tiden, MORR), ibland blir det mat två gånger under natten och ibland bara en gång. Jag hoppas hon ska lära sig att sova hela nätter snart, inte för att det är speciellt jobbigt med maten på natten då hon alltid somnar om direkt men hela nätter är såklart målet.
Hon sover väldans dåligt (mestadels) på dagen fortfarande. Hon sover som allra bäst i bärselen och hennes gunga kommer på andra plats.
 
 
/ Sandr0o
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback