Pyttekläder.

Jag har fastnat i bebiskläderträsket. Jag kan sitta och slösurfa, fantisera och drömma mig bort. Det finns ju inget så sött som alla dessa små puttenuttiga bebiskläder.
Dessvärre har vi/jag bestämt oss för att vänta med att köpa på oss kläder. Jag har nämligen ingen som helst aning om hur mycket eller vad vi har kvar för bebiskläder efter Evelyn och det känns alldeles för tidigt att börja gå igenom de redan nu. Det vill jag göra när bebis är nära, kanske när jag lämnat jobbet bakom mig för mammaledigheten. Åh så mysigt att gå igenom alla pyttekläder och minnas ❤

Men lite kläder har vi ju köpt, som när Barnens Hus hade jätterea och det var på tok för billigt för att låta bli. Sedan har jag köpt ett par mjukisar & en body med små stjärnor som skriker Sandra, tänkbara åka hem från BB-kläder.
Jag tänker köpa om det verkligen är något speciellt som jag bara inte kan motstå, annars väntar jag som sagt var tills vi har hunnit gå igenom lillis kläder.

Next har fått in massa vårfint på hemsidan och jag har hittat en sak som jag nog faktiskt inte kan motstå. Det är sparkdräkten här nedan, den prickiga med ett par skor på bröstet och texten "little sister". Perfekt ❤


Kommentarer
Postat av: JessICA

Galet mycket sött juu

2013-01-25 @ 17:03:44

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback