BVC-besök.

Sitter på tåget mot jobbet och njuter av en stor varm choklad, det är ju sablans kallt ute alltså. Inte blir jag varmare av att jag numera inte kan stänga min jacka då det är en liten mage i vägen. Kom nu våren, haha!

Jag & Evelyn har varit på 4års kontroll på BVC. 16,3 kilo väger fröken och 103 cm lång så hon hade växt på bra under det här året och hade fått en liten spurt på sin tillväxtkurva både på längden och vikten.
Räkna, säga färger, lyssna på pip & bygga med klossar, titta på bokstäver med piratlapp och rita huvudfoting fick hon göra. Inga problem för den där lilla damen med andra ord!

Den här dagen kommer bli lååång, jobbar till 18.30 och tidigt som attan fick jag gå upp imorse. Jag har haft hemsk huvudvärk i två dagar men bara på kvällen och imorse vaknade jag med tungt eller urblåst huvud, jag vet inte riktigt vilken beskrivning som passar bäst på känslan. Men ni vet när det känns som att man inte sovit på flera dagar? Puh!

Imorgon är det iallafall jag som sover tills jag vaknar, inget alarm och ingen chans att någon väcker mig hoppas jag. Evelyn ska sova hos farmor & farfar då vi båda jobbar sent idag och karln sticker iväg och tränar tidigt som vanligt.
Typ halleluja!



Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback