Barnvagnsjakt.

Idag är första dagen som pappan i familjen har kunnat gå på 4 dagar. Se andra dagarna har han gått omkring med en stol som en rullator ungefär, väldigt roligt. Det betyder att vi i sort sett inte gjort ett jota under hela helgen, kikat på film, ätit god mat och myst helt enkelt. Ganska skönt det med faktiskt och både kropp & knopp känns faktiskt ganska utvilade. Ge det någon dag så är jag lika slut igen 😉 haha!

Men i vilket fall så passade vi på att ge oss ut en sväng idag när karln kunde stå på benen. Det blev barnvagnsspan på både BigBaby och Barnens Hus. Jag vågar nog säga att vi bestämt oss för den vagn som vi vill ha. Vid mera letande på nätet här hemma hittade jag ett grymt paketpris på 2013 års modell av både vagn (sitt&ligg) och babyskydd inklusive bas. Vi kastade bort Evelyns babyskydd som vi fick av Rs kusin då det blivit gammalt, fult och slitet. Huja! Så vi behöver hela fadderullan helt enkelt.
Jag tror bestämt det får bli ett köp väldigt snart. Skulle kännas skönt att ha vagnen & babyskyddet avklarade även fast det är väldigt lång tid kvar. Sedan är det inte direkt något som vi behöver köpa sådär skulle jag tro, inga direkta måsten och inget speciellt dyrt. Då blir det mest små skitgrejer och inga stora saker!


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback