Tulpaner & ananas I love.

Tyst och tomt här inne idag.
Sista dagen på helgen och man vill njuta så mycket som man bara kan.
Jag har nästan varit "ledig" i en hel vecka men det känns inte alls. Tiden går verkligen fort men det är ju positivt eftersom dagarna i väntan på vår lillasyster springer iväg ❤

Jag är fortfarande väldigt förkyld och har ont i halsen. Seglivad förkylning det här tydligen men sjukdomskänslan i kroppen och febern är iallafall borta så imorgon blir det att gå upp tidigt och bege sig till jobbet. Snart är det ledighet på heltid som gäller, bäst att vara en flitig liten arbetare tills dess.
Jag hoppas att jag får svar från FK om min gravidpenning inom en hyffsad snar framtid så jag kan planera närmaste tiden och sätta ett datum på sista arbetsdagen. Det skulle kännas väldigt befriande, att bara få veta!

Jag har klämt i mig en hel ananas ikväll och det får jag sota för nu. Det sticker i precis hela munnen, haha. Skönt men det var det värt. Jag älskar ananas!
Det blir nog en sen kväll då vi kikar på filmen The Next Three Days, vi har sett den förut men den är förbannat spännande så vi kan inte bara gå och lägga oss nu inte. Vi har krupit ned under täcket i sängen och gjort oss redo för sängen så det är bara att blunda sen.

Hoppas ni haft en mysig helg.


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback