Stackars fossingar.

Herrejisses vad ont man tydligen får lov att ha i fötterna. Det gör så ont så ont så ont stackars små fossingarna, underbenen har fått sin beskärda del även dem men fötterna tar mest stryk.
Jag kände redan imorse efter få minuter på tåget att jag fick ont i fötterna. Stod och vägde fram och tillbaka med vikten mellan fötterna.
Påväg hem från jobb & förskola ville jag avlida och nu ligger jag i soffan och hoppas att min kära sambo vill massera dem en liten stund sen. Det dunkar & värker hysteriskt!

Inatt drömde jag mardrömmar om försäkringskassan HELA långa natten. Jag gick och lade mig på tok för sent och sedan spökade de där drömmarna, haha. Jag drömde att jag fick min graviditetspenning avslagen (som sist) och hela min värld gick under i princip. Varken knopp eller kropp har någon ork för att arbeta mer snart och jag vill bara ha ett svar så jag vet vad jag har att vänta. För 3 veckor sedan skickade jag in blanketten och man ska få svar inom 30 dagar så vi kan väl hålla tummarna för att jag får svar denna veckan? Det gör vi!

Jag önskar så att jag hade ananas hemma. Det har blivit min drog. Världens godaste!


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback