Bangkok.

Dags för en lägesrapport kanske. Millies feber är borta men hon är fortsatt riktigt risig i magen. Det verkar inte bli nå bättre på den fronten alls men hon är sig själv igen, förutom det faktum att hon nu fått för sig att vara vaken en stund på natten som från ingenstans. Alltså nätterna har varit så jävla kassa sedan vi kom hit men det här har ju tagit priset. Häromnatten var hon vaken mellan 01-04 ungefär och inatt mellan 02-03. Vi kommer komma hem mer trötta än någonsin iallafall, det är en sak som är säker. Men som jag skrivit tidigare är det helt klart att föredra om vi får ha dagarna på stranden även om vi är helt tokigt trötta människor just nu. 

Vi har precis varit en sväng hos Nöng och bokat färden mot Bangkok på måndag morgon. Semestern lider mot sitt slut och det känns helt sjukt att tre veckor snart är förbi. Vi passade på att beställa hem mat därifrån också då Millie har haft en gnälldag idag. Hon var inte nöjd alls när vi var där så Nöng kom plötsligt och erbjöd att hon kunde köra hem maten åt oss så att vi slapp vänta. Vilken pärla! 


Vi bokade hotellet i Bangkok för en stund sedan. Vi åker dit tidigt på måndagsmorgon och flyget går hem sent på tisdagkvällen. Däremellan ska det shoppas gott folk!!! 

/ Sandr0o 


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback