Soft Söndag.

Vi har knappt ens rört oss utanför lägenheten idag, om man bortser från en snabb sväng till vår Ica här över gatan bara. Min kropp har känts lite som spagetti idag så mig har det passat alldeles perfekt med en innedag.
Brakfrukost följt av unga mödrar och livet på BB på tv:n fick starta dagen, ganska perfekt.
 
Jag slumrade till en stund på soffan medan Evelyn lekte med memory. Jisses så svårt det var att komma igång igen efter napen men till sist tog vi oss till affären för att handla topping till våra pizzor som vi gräddat här och precis smällt i oss. SÅ GOTT!
 
 
Imorgon är pappan i familjen ledig och då ska jag ge mig ut och köpa hem det sista inför bebis ankomst. Jag måste verkligen få det gjort så det lilla momentet slipper stressa mig. Lika bra att jag åker själv då R ju är en karl som inte alls har något tålamod att springa runt i butiker och oftast inte Evelyn heller för den delen. Jag måste skriva en liten lista på vad jag ska ha med mig hem annars kommer jag garanterat missa hälften, så virrig och glömsk som jag är just nu.
 
Evelyn kikar på Ponnyakuten och rider tydligen omkring på en egen häst här hemma samtidigt som hon ropar "skitsnö jag vill ha sommar". Jag kunde inte hålla med henne mer!
Nu snöar det ordentligt utanför fönstret, väldigt ovälkommet!
 
/ Sandr0o
 
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback