Polkadot.

Hola amigos mitt i lördagskvällen!
Vilket fantastiskt väder vi har haft idag. Evelyn och jag har hunnit med och njutit en liten stund ute på balkongen medan jag har pillat med mitt projekt. Det verkligen hettade i ansiktet, underbara känsla! Egentligen hade jag velat hängt ute hela dagen lång men jag var tvungen att pricka av lite todos och se till att jobba på med projektet så att jag blir klar någon gång. Jag hade allra helst sett att det varit klart innan det ens var påbörjat. Sån är jag, ivrig och utan tålamod när jag väl får för mig någonting. Men förhoppningsvis hinner jag klart imorgon, har suttit ute på balkongen och målat nu i en timme. Behöver jag nämna att min rygg är helt kaputt efter dagens målande? Jag har ont. Jag har extremt ont i min svank men det har jag varje dag och hela tiden men nu har jag ont över skuldrorna och ja i princip hela ryggen. Låt mig bli klar imorgon, haha!
 
Lite tyg till fixet & trixet.
 
Kanske att man skulle försöka tigga till sig en massage av den där andra halvan, det vore ju första gången den här graviditeten och det är väl inte mer än rätt med tanke på att den snart är slut. Wish me luck!
 
Nu förtjänar min rygg lite vila så vi tänkte sätta på en film (The Vow) och mysa. Jag tror minsann att karln köpte med sig ostkaka hem idag och det låter helt utmärkt tycker jag.
 
Trevlig kväll på er.
 
 
/ Sandr0o
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback