Lite träning kanske?

Jag är trött på mig själv. Jag är trött på att vara världens sämsta människa.
Från att ha tränat minst 5 gånger i veckan till att inte ha tränat alls på säkert snart 4 månader. Herregud vad sämst!
Jag har inte haft något träningssug alls what so ever. Läsa träningsbloggar, diskutera träning and so on är fortfarande lika kul men att själv dra på sig träningskläderna och ge sig iväg - njaa. Jag är inte så mycket för det här med att "mesträna" utan när jag tränar då vill jag köra tills jag skakar, stupar & spyr. Det håller inte riktigt att träna på samma sätt som jag gjort tidigare, typ hoppa grodhopp tills jag ser vitt.
Men häromdagen hände det något och jag blev plötsligt väldigt sugen på att träna och det där suget har suttit kvar sedan dess och idag är det mer eller mindre enormt.
Hade husmaffian i lurarna on my way to förskolan och jädrar hörrni.. SUGET!
 
Så jag ska verkligen ta mig iväg och träna denna veckan, förhoppningsvis hinner jag på onsdag men annars får det helt enkelt bli på torsdag när jag är ledig. Jag har hunnit byta schema på jobbet sedan sist jag tränade och det här schemat är inte alls lika träningsvänligt, då jag aldrig börjar riktigt sent eller slutar riktigt tidigt. Jaja jag har ju inte alls samma mål som tidigare (helt omöjligt) och behöver inte träna 5 gånger i veckan. Mitt mål får bli att jag tar mig iväg och rör på mig och lyfter lite vikter fifan. Så jag inte slappar ihop totalt, känns tråkigt att tappa allt det som jag kämpade så hårt för.
 
Det är verkligen världens sämsta anledning att inte fortsätta träna för att man är gravid. Det är snarare verkligen en anledning till att fortsätta träna. Så länge man mår bra så är det bara positivt för både bebisen i magen och en själv såklart. Gäller bara för mig att komma igång igen nu efter den där typiska gravidtrötthetssvackan. KOM IGEN NU!
 
En tanke som för mig är väldigt omotiverande är att klämma ner sig i sina ubertighta träningskläder när kroppen inte ser likadan ut som sist man använde dem. Kommer jag ens att komma i dem överhuvudtaget? Hahah ja det lär ju ge sig!
 
I väntan på en fetsatsning inför beach 2014 (haha) nöjer jag mig om jag kommer iväg till då & då och inte lägger träningen på hyllan. Det bestämmer vi? Visst gör vi det? BRA!
 
Nu ska jag ta min onda rygg och lägga mig i soffan resten av kvällen. Jag tror min onda rygg beror på att jag lyft paket lite tokigt och haft dåligt hållning till och från. Bra jobb fröken!
 
/ Sandr0o
 

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback