Inspo i matlagningsväg.

Dags att uppfylla önskemål om lite receptinspo. Tanken har slagit mig en miljard gånger att jag borde dela med mig av lite vettiga recept men så poff är tanken försvunnen ur skallen.

Jag tänkte tipsa er om min absoluta favorit lchf-rätt. Gillar ni curry? Youre gonna looooooove this! Den här maträtten går inte obemärkt förbi kan jag lova. När jag haft den i matlåda på jobbet har flera av mina kollegor blivit som tokiga och velat ha recept. Full pott!

Du behöver kyckling (jag brukar använda färdiggrillad kyckling för jag diggar det), gul eller grön paprika (röd går bra om man inte kör superstrikt lchf), champinjoner, vitkål, vitlök, chilipulver, curry, vispgrädde & smör.

Börja med att steka vitkålen i lagom med smör, jag brukar slänga i en skvätt vatten också så att den lättare blir mjuk. I med paprika, champinjoner, vitlök, curry & chilipulver. Stek en stund innan du till slut häller i vispgrädden och låter det puttra en stund.
Jag äter det precis som det är men jag kan tänka mig att det är en hit med blomkålsris också. Amazing!

Ni som inte kör lchf, ni kör på fettsnålare grädde och så häller ni i mango chutney och mandariner & banan om man gillar det. Servera med ris. Heeeeaven!

Receptinspo numero uno - DONE!


Kommentarer
Postat av: cattis

Wiie :) den ska testas!

2012-05-20 @ 20:17:57
Postat av: Kim

Åh vad smarrigt! Måste testas! :)


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback