Aspirin.



Masken drar ihop porer, bleker akneärr och ger huden en jämn lyster. Mirakelmask med andra ord och jag blev positivt överraskad redan efter första gången.

"Lägg fyra, fem tabletter i en liten skål. Droppa på ett par droppar vatten (typ en per tablett) och vänta tills tabletterna lösts upp. (mosa lite med rena fingrar). Blanda ev. i lite lite yoghurt eller honung. Det ska bli en jämn kräm liksom.
Kleta på i hela ansiktet, akta ögonen. Låt verka i 20-30 minuter. Innan du tvättar av; skrubba lite. Skölj. Avsluta med nån fuktgivare.

Aspirin, som egentligen är en värktablet, innehåller acetylsalicylsyra. Och blandat med vatten förvandlas den till s.k BHA-syra (beta hydroxy acid), vilket är samma ingrediens som finns i många kommersiella produkter.
BHA-syra fungerar som en mild kemisk peeling, som skalar bort döda hudceller och ger huden ny lyster. Den tränger ner i hudens porer en bit och löser upp överskottsfett och smuts som samlats där, vilket gör att huden blir klarare och renare från pormaskar och finnar."

Som sagt så är jag positivt överraskad efter bara en gång. Huden kändes otroligt jämn och skön efter användning. Självklart krävs en längre användning för att märka någon riktig skillnad och det jobbar jag på. Det är dags imorgon igen för aspirinmask nummer två. Nu har jag kommit in i någon slags prova-på-period som jag skrev häromdagen. Skitkul och det här är en av grejerna jag ska prova, sen har jag börjat med ocm-metoden också men mer om den en annan dag.

Nu - en kopp kaffe med vispgrädde i soffan innan det är dags att fixa till sig för jobb.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: JessICA

Hahaha vad roligt! Den masken måste jag prova

2012-02-24 @ 00:37:51

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback