Kind of nice.

Jag & Evelyn trillade inte innaför dörren förns 10 minuter innan 18 då jag hade tvättid. Så vi stack ner i tvättstugan på direkten och satte igång. Nu har jag tvättat klart och de sista handdukarna som snurrar i tumlaren får R ta med sig upp när han kommer från jobbet om en stund. Jag orkar inte springa mer nu, haha!

När jag väl börjar med en sak blir jag alltid sugen på att tag i fler städ/plock/fix-projekt så jag satte igång att plocka undan och torkade ur besticklådan och slängde fula bestick och lade ner nya som jag köpte häromdagen. Allt som oftast brukar det sluta med att jag undrar varför i hela h-vete jag satt igång med värdelsn projekt från ingenstans men denna gången hejdade jag mig, thank you lord.

För tusan.. Klockan har slagit 21 för flera minuter sedan och Laila har intagit tvrutan och hon följs av Jamie Oliver. Dags att bänka sig i soffan I belive. Någon som missat att jag älskar matlagningsprogram? I pausen ska det vispas ihop till en omelett då jag vet en karl som kommer innanför dörren snart och alltid är vrålhungrig. Snäll tjej man får lov att ha!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback