Lingon i världen.

Morsning korsning!
Dagen lider mot sitt slut och ingen är gladare för det än jag. Ett steg närmare att jobbhelgen är slut. Tjoho! 11-20 imorgon också och sen dagpass måndag & tisdag innan jag slutligen är ledig på onsdag. Wooopido!
Jag ser fram emot onsdag. Jag ska nämligen göra något kuligt på kvällningen där. Jag och en kalaspingla från jobbet har fått äran att få förhandsbiljetter till "Hur många lingon finns det i världen". Jag hängde inte alls med på vad sjuttsingen det var för en film men efter att ha sett trailern kan jag tänka mig att den är lite smårolig faktiskt. Se själva.. Det ska bli kul!



Min lilla familj har varit så duktiga här hemma medan jag jobbat med tvättning och röjt undan all skit som legat ute på balkongen och skräpat. Det var på tiden att få undan det nu när våren är på ingång. På onsdag tänkte jag städa undan, torka möbler och annat ditt där ute så man faktiskt så småningom kan börja använda placet. Denna gången ska jag sätta igång i tid med piffet innan sommaren kommit och gått. Mysigt ska det bli med hyllor, ljuslyktor, gardiner, blommor och annat fint.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback