Det blev en dag på stranden.

Jag började min semester på ett alldeles perfekt sätt igår. Jag och Evelyn styrde kosan till Rösjöbadet redan strax efter tio. Vi intog en plats i närheten av strandkanten och gick direkt och inspekterade änderna. Tiden gick fortfare än fort och mitt på dagen kom även Marcus & Kimmi och gjorde oss sällskap. Det var verkligen varmt igår men lite molnigt under en stund men det gjorde absolut ingenting och var nästan bara skönt.





















Efter en helt fantastisk dag på Rösjöbadet blev det dags att röra sig hemåt med ett stopp för korvhandling, vi hade nämligen bestämt oss för att köra grillning när R slutade jobbet. Strax efter 17 var jag & Evelyn hemma igen. Det blev en heldag kan man säga, lovely! När R slutade vid 19 hämtade Kim & Marcus honom så körde vi grillning på våran innergård.

















Efter korvgrillningen gick vi in och en trött tjej fick efter en stund krypa till kojs. Vi andra njöt av bananpja, det var himla längesedan och det är så fruktansvärt gott alltså. Mums!
Jag & Kim spenderade kvällen med att dessekera karlarnas skitfilmer och serier som gick på tvn, himla festligt :) Haha!

Idag vaknade vi till våran stora besvikelse till regn och grått väder. Evelyn sa direkt "Regna idag.. Tråkigt". Hon hade nog precis lika gärna som sin mamma spenderat ännu en dag på beachen. Istället blir det hemmamys och nu närmast en latte och lite frukost framför Disney Channel.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback