Pladdermaja.



Idag har vi spenderat ännu en dag på beachen. Vi hämtade som sagt upp min mamma och styrde till Rösjön åter igen. Även min lillebror kom dit idag också. Evelyn har varit sitt vanliga jag hela dagen idag, tack och lov. Älskade lilla unge!

Hon är en riktig liten badkruka den där damen. Hon vägrar att bada, hon går i med fötterna och en bit upp på benen men sen är det nog. Hon blir tokig om det skvätts lite vatten på na och skulle aldrig få för sig att bada. Vi ska prova och åka till ett poolbad nästa gång det är fint väder så får vi se om hon vill bada där istället. Knäppo!

Vi har storstädat och tvättat och blev klara för en liten stund sedan. Skönt att ha det gjort innan vi sticker imorgon. Evelyn pratar verkligen hela tiden om att vi ska åka till Stig.
Nu på kvällen har hon berättat "dicka nälling, sätta på pyjamas, sova, dussa, äta sukost, byta ny klänning, åka tig åker vi." Hahah hon pratar så mycket!

Hon har även suttit och visat på hennes docka vad och hur dem gjorde när hon var på sjukhuset. Himla fascinerande att lyssna på faktiskt.

Nu ska jag visa R bilderna som jag beställde häromdagen som levererades idag, wiihoo. Sen film i soffan innan läggdags. Imorgon ska vi packa och fixa innan vi sticker iväg till Örebro men senast 12 ska vi vara utanför dörren. Punkt!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback