Lite feber på det tack.

På kvällskvisten här trodde jag vi var på bättringsvägen då inga spyor tittat upp sen elva på förmiddagen. Ack så fel jag hade. Evelyn bad om lite mjölk och drack några klunkar strax före läggdags och hej & hå, det sprutade ut lika fort igen. Nasty! Mjölk, några skedar nyponsoppa, tre tuggor pannkaka och 100 ml välling har Evelyn levt på idag men det mesta har ju saom sagt kommit upp igen om man bortser från några klunkar mjölk där emellan spygångerna.
Lilla fröken har blivit slöare allt eftersom eftermiddagen rullat på och hon har bara legat i soffan och halvsovit till och från. Jag upptäcker att hon är varm och termometern visar 39 grader. Där kom den också för imorse var hon superpigg och sprang omkring trots allt men febern kom och satte stopp för det.

Jag hoppas att vi alla tre ska få sova ordentligt inatt. Allra mest Evelyn, som behöver vila upp sig. Imorgon är jag tillbaka på jobbet iallafall då pappa R är ledig. Mitt näst sista arbetspass på Donken, som det ser ut nu iallafall. Vi får hoppas att Evelyn kryar på sig kvickt men annars får jag stanna hemma med henne på fredag. Det känns inte så hoppfullt dock men jag håller tummarna för fullt att hon ska kvickna till.

Vi som är lediga i helgen och tänkte hitta på något roligt tillsammans. Det slutar säkert som den förra helgen vi var lediga ihop - hemma med sjuka Evelyn. Men jag hoppas så hårt att jag blir rödblå att vi ska få njuta i helgen.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback