Öron och Hals!

Doktorns dom igår löd:
Öroninflammation på båda öronen och halsfluss. Hennes hosta gör det hela värre då det ökar trycket mot öronen.



Vi åkte till apoteket och hämtade ut medicin för 400 spänn. Sedan vi började med penicillinet och allt annat skit igår eftermiddags har Evelyn spytt till och från, precis som förra gången hon fick penicillin för halsfluss. Vi hann med två gånger igårkväll, en gång inatt och så alldeles nyligen. Jag blir tokig, hela lägenheten luktar spya och vi har en hel drös med nedspydda kläder igen och då tvättade vi ändå i tvättstugan det sista vi gjorde igårkväll.

Det känns ju inte så bra att hon spyr upp penicillinet och de andra medicinerna för det behöver ju hålla sig kvar i kroppen så att lilla tösen ska bli frisk någongång. Hoppas att det har hunnit hålla sig kvar tillräckligt länge för att göra någon nytta iallafall. Dumma penicillin!

Jag är också hemma idag då jag hade feber och var väldigt hängig igår. Låg i soffan eller sov hela dagen. Idag känner jag mig lite piggare, ingen feber men lite klen i kroppen sådär så imorgon blir det jobb igen. Det går inte att vara hemma såhär hela tiden och familjen Karlsson/Largo borde ha fått sitt med sjukdomar (ögoninflammation, feber, hosta, öroninflammation, halsfluss och spyor) nu för en väldigt lång tid framöver.

Jag jobbar till 17 imorgon och pappa R skulle börjat 16.45 men vi såg till så att dem sköt på det i en kvart så att vi fortfarande kan vara hemma med Evelyn utan att slippa vara hemma från jobbet. Vi byts av helt enkelt, pappa R tar dagspasset och jag kvällspasset hemma.

Nu sover älsklingsungen, alldeles utmattad och blek i ansiktet var hon innan hon slocknade i min säng, hennes egen är nedspydd (såklart) så jag väntar på att klockan ska bli 15 när vi har tvättid.


Mitt mammahärta tycker inte om att se mitt älskade barn må dåligt!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Anonym

hon kanske inte tål pencelinet. ?



/ nathalie

2010-10-12 @ 19:48:58

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback