Helvetes sjuk.

Igår åkte jag och Evelyn med min pappa på jakt efter en diskmaskin direkt efter jobbet. Så nu står diskmaskinen här hemma och väntar på att få kopplas in. Vi kom hem lagom till läggdags för Evelyn så det var bara att natta henne och sedan parkerade jag mig i soffan med en kopp the då jag vaknade igårmorse med världens halsont. Jag börjar frysa så in i norden och kunde inte röra på mig och när pappa R kom hem från jobbet efter 22 kunde jag äntligen få hjälp med att hämta tempen och alvedon. 39 graders feber! Under natten fortsatte jag kallsvettas men när jag vaknade imorse var febern bortblåst och halsontet kvar. Men halsont har jag ju jobbat med miljoner gånger så jag stack iväg till jobbet. Big misstake för en timme senare känner jag hur febern kommer tillbaka och hur pissigt jag börjar må. Två timmar var jag på jobbet och sista timmen stod jag bara och hängde över grillarna för jag höll på att frysa ihjäl. Fick tack och lov gå hem. Ville bara ställa mig och tjura som ett litet barn för att jag mådde så dåligt.

Påvägen hem stannade jag till på donken och köpte med mig mat. Hade knappt ätit sedan elva igår förmiddags och orkade verkligen inte ställa mig och laga mat så fort jag kom hem. 39,5 graders feber visade det sig att tempen låg på när jag kom hem så jag slängde mig i soffan med mitt täckte och käkade mat framför Våra Bäst År innan jag somnade och vaknade nyss.

Jag som hade storslagna planer för kvällen. Så himla typiskt och jag som sett fram emot det så. Suck! Men vi får verkligen boka en ny dag snarast möjligt.

Min mamma är och hämtar Evelyn på förskolan så jag skulle slippa åka dit. Hon kommer och lämnar lilldamen till mig. Hoppas fröken fräken känner för att vara lugn hela eftermiddagen annars vet jag inte hur det här ska gå till. Förtillfället känner jag mig lite bättre men det är inte så konstigt med alvedon i kroppen. Alvedon is the shit!

Ska surpla i mig lite c-vitamin nu innan mammas älskling kommer hem.


/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback