DH.

Kvällen har gått åt till att spana på Desperate Houswives. Kunde inte hålla mig så jag har precis kikat klart på nästa avsnitt också, jobbar ändå stängning nästa tisdag så missar det i vilket fall. Däremot missade jag ju säsongspremiären förra veckan så det tänkte jag kolla ikapp någon dag i veckan.




Jaha? Vad ska man säga om dagen? Evelyn spydde upp den lilla frukosten hon åt i samband med medicinerna. Hon åt inget mer förns närmare femtiden då hon tog några tuggor banan och lite dricka. En stund efter kom även det upp igen så lilla damen har inte fått i sig speciellt mycket idag inte. Däremot har hon fått behålla lite yoghurt och en flaska välling nu på kvällen. Jag hoppas att jag slipper se en nerspydd säng imorgonbitti när vi vaknar, så att det går åt rätt håll.

Vi måste boka ytterligare en tvättid imorgon eftersom sista spyattacken kom lagom tills tvättiden idag var slut. Sådan bra tajming, haha!

Dags att nanna kudden nu för imorgon står det jobb på schemat även om jag inte känner mig helt hundra ännu men det går bra. Var nog längesedan någon i familjen kände sig helt hundra..

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

nej nej nej.. någon av er måste ju vara hemma med henne när hon är sjuk SÅKLART! och den som har mått bra har ju jobbat?! de jag menar är att man inte borde gå till jobbet om man är sjuk.. förståru? Lugn nu lilla mongo :)

Postat av: sanna

JUSTE! och de ja mena med win win situation är inte pengarmässigt! Utan att den som är sjuk får bli frisk hemma i lugn o ro, o de som är friska får fortsätta va det.. capish?!

2010-10-15 @ 16:38:28
URL: http://sanini.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback