Fynd.

Det blev makaronigryta och risotto av storkoken till Evelyn igår och damen fick risotton till middag igår och hon åt massor. Bra skit verkligen. Idag ska hon få smaka på makaronigrytan till lunch så ännu en gång håller jag tummarna men det ska nog bli bra.

Evelyn bestämde sig för att vakna tidigt imorse, vid åtta. Vad är det för konstiga fasoner lillskruttan har fått för sig att börja med tro? Istället för att sova till mellan 9 och 10 så sover hon till mellan 8 och 9. Det är ju inte direkt så tidigt egentligen MEN för oss som är vana att sova längre så är det för tidigt. Vi får väl se om hon fortsätter med detta!

Idag stack vi ner till centrum när R gick och jobbade. Jag var på strumpbyxjakt till Evelyn, dem blir så fula alldeles för fort och nu var det verkligen dags för lite nya. Strumpbyxor hittade jag och ett par tunnare vantar som vi också behövde nu när det inte är så kallt ute längre.
Som alltid gick jag en sväng på alla affärer som har barnkläder och jisses vilket fynd jag hittade på Lindex.



Klänning/tunika för 49 kronor från  Lindex.

Alla som har små tjejer där hemma - löp och köp. Oj så sött till våren/sommaren på våran lilla tös. Jag var tvungen att kolla på prislappen flera gånger för jag trodde verkligen att jag såg fel. Haha.

Vi gick till Öppnis och lekte ett bra tag, käkade lite lunch och sen klädde vi på oss och knallade hemåt igen. Tösen sussar och jag sitter i soffan och håller på att frysa ihjäl trots två tröjor, en filt och duntofflor. Jisses!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

oj oj oj! den bommiga faller mig verkligen i smaken! bra spanat sandra!! och billigt!!! =) puss söt


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback