Sådärja.

    
Mina bak-kompanjoner igår.

    

    

Alltså browniesen som vi bakade igår. Typ hallelulja på den men jisses så mätt man blev av typ en tugga. Oooey Gooey brownies med marshmallows, kola och chokladtryffel var det vi bakade. De borde ni testa alla där ute. Förbannat trevligt hade vi det också, mer sånt i vardagen tack. Trevligt umgänge och en massa skratt.

Idag har jag som sagt varit inne i stan en snabb sväng. Fick som tur var skjuts av min brorsa som väntade medans jag var inne på "informationsmötet" och så åkte vi hem igen. Haha han körde fel några gånger men det gick ju bra till slut för vi lyckades komma dit och hem igen helskinnad dessutom. Mötet jag var på handlade om Cambridgemetoden för på måndag ska jag nämligen dra igång en ren kur cambridge i en månad, till att börja med. Sen får vi se hur långt jag kommit på vägen och om jag orkar köra en längre period eller inte. Jag är SÅ taggad iallafall. Jag fixar det!!!

Imorgon ska vi se till att gå upp i tid och sticka och "storhandla". Iomed att jag inte kommer äta någon mat den kommande månaden och att R äter som han gör blir det nog inte så mycket till storhandling. Men lillis behöver ju grejer iallafall. Sen ska jag hem till Sanna och bli fin i håret. Yääjjjjjjjjjj så lycklig jag blir bara av att tänka på det.
När mitt hår är klart ska vi åka in till stan och hämta min lillebrors jobbkläder. Känns väldigt onödigt ja men han ska åka direkt vidare till Örebro så dem orkar han inte släpa på. Han gjorde ju mig en tjänst idag så då är det bara att betala tillbaka you know. Sen ska vi på middag hos Rs föräldrar. Det måste vara typ 3 veckor sedan vi träffade dem, lillis som blir så stor så snabbt kommer säkert ha förändrats jättemycket för dem. Fullspäckad dag  med andra ord. I like it!

Cougar Town it is.

/ Sandr0o






Kommentarer
Postat av: Kim

Jag tror nog att Crille är Vannis nya favvis. Hon ser jämt så lycklig ut på bilderna med honom! :)


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback