Skitskitskit.

Idag är jag mer död än levande. Alldeles matt i kroppen och yr i bollen efter en mer eller mindre sömnlös natt. Jag tror det hela började någongång mellan 00 och 01. Nerspydd igen så upp och fixa det och sen en jätteledsen tjej resten av natten. Jag tror den enda ordentliga sömn vi fick var mellan 06.30 och 08.30 imorse då vi gick upp.

Tempen imorse visade 38,8 och min lilla tjej har legat utslagen i soffan hela morgonen. För en stund sedan slocknade hon igen, hon måste vara hur trött som helst efter den här natten.

R slutar jobba vid 15 idag och vid 15.50 har vi en tid på närakuten till lillis. Vi måste kolla upp det här nu. Hon har ju haft hög feber sen i onsdagskväll och har inte ätit något sedan i onsdags förutom någon flaska välling, lite smoothie och vatten. Så kan man ju inte hålla på hur länge som helst. Jaja vi får väl se om det är något man kan göra något åt.

Jag ska passa på att slänga i mig lite frukost och hoppas på att jag blir lite piggare. Jag tar nog en liten nap jag med, kan behövas.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Marie

Var gärna med i tävlingen på min blogg, du tävlar om en röd "hopp" ren för barn :) Kram!

Postat av: Kim

Usch stackars liten!

Håller tummarna för att det inte är något allvarligt!

:)

2010-03-06 @ 11:28:57
URL: http://kimmi.blogg.se/
Postat av: Sussie

Låter jättehemskt för er alla! Hoppas att det gick bra på närakuten och hon mår bättre snart.

2010-03-06 @ 16:59:29

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback