Helgen är slut.

Igårkväll landade jag innanför dörren hemma vid tjugo i ett efter en helkväll på edsbergs slott. Måttligt ont i fötterna hade jag kan jag lova, inte riktigt van att stå upp under så många timmar förtillfället. Somnade nog inte förns fram emot halv två tiden. Imorse bestämde Evelyn sig för att vakna tidigt, tjugo över åtta närmare bestämt. På tok för tidigt för oss..

Idag har vi inte haft så mycket för oss. Varit en sväng hos mamma & pappa medans våran bil fick sig en liten omgång med skit som behövdes göras. Jag har stekt pannkakor till middag, hundra år sedan sist. Smarrigt! Jag tror att Evelyn är den enda ungen som inte tycker om pannkakor för jag menar alla barn gillar väl pannkakor?

Jag har tittat på film och R har kikat på fotboll men nu blir det ett avsnitt av vampyrerna igen, as always.

Godnatt!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: michelle - mamma till mio!

alla småbarn tycker verkligen inte om pannkakor, det är så annorlunda konsistens. Mio har inte tyckt om det förut men nu har han börjat göra det mer och mer :) Ger du evelyn burkmat fortf. eller äter hon samma mat som er?

Postat av: Kim

Haha, jag avskydde pannkakor när jag var liten! Det är typ nu det senaste halvåret som jag har lärt mig att tycka om pannkakor! :)

2010-03-22 @ 12:00:09
URL: http://kimmi.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback