Evil.

Våran tös ligger och sover sen en liten stund tillbaka. Hon har varit pigg nu på kvällen och tillomed busat runt faktiskt. Så mycket framsteg har vi inte sett sen i onsdags så det är skönt MEN man vet aldrig vad som väntar. Vi håller tummarna helt enkelt. Dumma halsfluss som kommit och tagit henne.



Det gick lite bättre att ge penicillinet denna gången men långt ifrån bra. Usch man känner sig verkligen elak när man tvingar i henne det äckligaste som finns typ. Jag vet inte hur jag ska lyckas när R inte är hemma. Usch hemska tanke!

R kollar på fotboll och det enda jag hör just nu är "Jävla Zlatan".. Suck suck suck och stön stön stön ungefär. Jag har inget uppe att göra och känner mig som sju svåra år efter den sömnlösa natten vi hade. Tror besämt att jag ska spana runt på datorn lite snabbt och sen krypa till kojs. GUD SÅ SKÖNT! Men det är med en liten klump i magen som man lägger sig. Jag kan inte låta bli att hoppas hoppas och åter hoppas på bra sömn inatt, för alla tres skull. Det behövs!


Känns inte helt okej att spruta in äckelpäckel i Evelyns mun med denna sprutan. Men för hennes bästa såklart!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

bara att kämpa på! snart e busungen uppe o gör rackartyg igen så som vi vill ha henne :D Fotboll fotboll.. va ska vi göra med våra män :S själv fick jag stå ut me tyska ligan och lyckades lyckligtvis somna :)

2010-03-07 @ 01:31:29
Postat av: michelle - mamma till mio!

blanda äckel pencillinet med äppeljuice, det gjorde jag till mio och det var inga problem alls :) han tyckte det var gott ibland :)

hihi

kram


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback