Avokadogalning.

Helvetes jävla bajs skit fan blä blä blä. Ungefär så skulle jag beskriva det hela.

Jag gav Evelyn penicillin nu innan läggdags och helvetes skiten kom upp igen. Jag sa ju att jag inte skulle ropa hej förns vi kommit över bäckjävlen. Det känns som att jag inte gör annat än att torka spya, tvätta och hänger hemma. Usch.. Om ändå den där sablans penicillinen bara kunde gå ner utan problem så att de där tio dagarna försvinner.

Nog med klagande. Nu ska jag njuta av en kopp te och knäckemackor med avokado framför DH. I LOVE! Jag skulle kunna leva på avokado. Mums..

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Nina

Varning! Långt svar:



Det går faktiskt jävligt bra. Höll på att bryta det i söndags med hejdade mig. Det känns skönt att inte känna hunger och framför allt att känna sig så otroligt mycket piggare - jag känner mig så klar i huvudet! Men benen känner inte samma sak. Det går bra att gå vanlig promenad på plan mark men efter två trappor till lägenheten är jag helt seg i benen, så jag har inte riktigt så mycket kraft i musklerna, helt förståeligt dock. Så dö vill jag inte, har redan kirrat 1/3 - det här kommer gå utan problem! Och så är det så underbart att se resultat.



Jag beställde mitt kit på viktshop.se men typ alla webshoper slutade sälja cambridge nu i slutet av februari, så jag kände lite "nu eller aldrig". Fast det går såklart att kontakta en konsulent för cambridge, det har min kompis gjort. Det som är så skönt är att jag fick lämna in en hälsodeklaration och alltid har hennes mail+telefonnummer ifall några frågor dyker upp. Samma sak med konsulent, plus att de flesta erbjuder några timmar utbildning innan man sätter igång, i mitt fall fick jag två stora foldrar där ALLT står istället för face2face.



Känner absolut att det här har varit värt varenda liten krona, så är du sugen på att pröva så kan jag lova att du inte blir besviken. Det handlar bara om totaaaal självdisciplin. Det går ju även att äta en kombinerad kur där man äter ett mål vanlig mat + 2 cambridge, fast då kommer man inte in i ketosen på samma sätt (om man ens kommer in i den) och då känner man ändå hunger, något jag inte skulle klara om jag skulle köra det här så pass länge som jag faktiskt gör.


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback