Sådärja, lite update.

         
Plask plask. Morfar testar att läsa bok i poolen, ser mindre bekvämt ut.

Igår tog vi bussen ner till Bollstanäs skolan och la oss på stranden där och njöt. Evelyn grävde i sanden och stod i. Sen gick vi hem till mina föräldrar så att Evelyn fick sova ordentligt (hon sover alltid bäst där eller hemma) och så att jag kunde passa på att sola.

         

På kvällen tog jag en tur ut i det fina vädret och joggade/powerwalkade om vartannat. Hur skönt som helst. Med musik i öronen och strålande väder. Ingen att bry sig om utan bara fritt fram att njuta. Det var välbehövligt! Dessvärre sviker mina knän mig när jag joggar/springer precis som dem alltid gör men det gick ganska bra igår ändå. När jag kom hem igen kom Rs kompis över och kikade på den sablans fotbollen, bye bye Chile.


Idag har vi varit en sväng hemma hos mamma och solat. Fy satan vad varmt det varit men skönt såklart!
Nu på kvällen har vi tvättat och så har en snubbe varit här och kikat på bilen. Vi vet fortfarande inte exakt vad som är felet men vi vet att den inte får någon ström och att det inte är något enkelt att laga, som min kära karl och hans far trodde. Jaja inte mycket att göra åt det. Nu återstår att se vad vi ska göra med bilsaten.

    
Mammas glassmonster.

Imorgon ska vi till Rs föräldrar på middag. Första gången de träffar lillis på hur länge som helst, jaa sen vi åkte iväg till Turkiet första gången. En månad alltså! På dagen vill jag en sväng till centrum och spana. Vi hoppas på hyffsat väder och inte alls så som vädersnubben visade. Struntprat!

Nu ska jag bädda ned mig i sängen och läsa bok. Som jag har längtat!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Anonym

mobilen?????????

2010-06-30 @ 00:57:35
Postat av: sanna

åååh era jäklar!! ni har poolen med ring o boll från barnens hus va? de där va slut när vi va där o spana så en liiiten pool fick vi! haha å va e detta för strand som jag aldrig sett?? myyys! puss

Postat av: Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

Tyvärr är tävlingen redan avslutad och en vinnare vald. 43 min sen var du ;)

Haha, men håll utkik finns MASSOR av fler tävlingar på g.



Ha en härlig onsdagskväll.

2010-06-30 @ 21:57:05
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback