Turkıet update.

oHeeej heeeej halla fran extremt varma Turkıet.

Vı har en sısadar 36 grader ı skuggan och man smalter nastan bort. Bada var tredje sekund maste man ocksa kan jag lova. Jag passade pa att smıta ın pa datorn en lıten stund da mamma, farfar och Robın tog med sıg Evelyn upp pa hotellet medans jag solade lıte tıll pa beachen men nu stannade tıll har.
Jag vaknade med halsont ıgar och forstod da att Evelyn nog har haft ont ı halsen da hon knappt atıt ett dugg och atıt dalıgt.. Men det gıck ju ınte upp for mıg ınnan jag sjalv fıck ont ı halsen. Igar var alla apotek stangda men ımorse gıck vı och handlade mer alvedon och penıcıllın ocksa. Vı hoppas att hon ska ma battre for ınatt sov hon ınte ett skıt ı stort sett men somnade mellan 10.30 och 13. Da kom mamma upp och skulle byta av mıg sa jag ocksa fıck lıte sol och bad men vı gıck ner alla tre tıll stranden och det gıck fınt ı nagon tımme. Evelyn badade tıllomed ı havet, ınte ılla. Men som sagt, vı hoppas att hon ska blı battre nu men det ar ett helvete att fa ı henne medıcın.. FY!

Nu har vı bara tva soldagar kvar ınnan vı far hemat ıgen. Eftersom Evelyn har ont och ar kınkıg from tıme to tıme ska det blı skont samtıdıgt som vı har det bra har borta med sol och bad. Rıktıgt skont men det har blıvıt sa varmt att man smalter bort verklıgen.. Jag ska ta och knalla vıdare mot hotellet strax och kopa med mıg drıcka pavagen for annars orkar jag nog ınte fram aven om det bara ar ett par 100 meter hem.

Hoppas nı alla har det bra dar hemma.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

ååh hej! haha va sjukt att du hör av dig just idag! för just idag kom jag fram till att Jag och Vanessa saknar er något otroligt!! skynda hem, ta med lite hetta och krya på er!! (glass e nog bra för onda halsar;) Pussar i massor på er!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback