Söndag - Grillning och skitsnack.

Idag har vi inte haft allt för mycket för oss. Lekparken en sväng tills det började spöregna. Jag tog en sväng ner på centrum medans Evelyn sov och R var hemma. Mamma hämtade upp mig så stack vi till Plantagen för att kika på utemöbler till balkongen och handlade. Har varit inne på en konstrottingsoffa mot väggen och så ett litet bord och stolar men jag har ändrat mig. Jag vill ha en vit soffa/bänk mot väggen med ett litet bord och två stolar.
Idag hittade jag två stolar och ett bord på Ica Maxi som jag bar med mig till kassan men då visade det sig att bordet inte var med i förpackningen och dessutom var slut. Trippelsuck! Då hade det bara varit att hitta en bänk till det sen men icke sa nicke, suck verkligen!! Vill ha möbler där nu så vi kan sitta ute och äta och umgås.

På kvällen tog vi med oss en engångsgrill ut på innegården och grillade kött, majskolvar och annat smarrigt. Vi hade tänkt äte där ute med men vädret ville inte som vi ville, det började dugga så vi gick upp och åt istället. Färskpotatis är en bra grej alltså, smarrigt!

På kvällen ringde Kimmi och frågade om jag ville följa med till Ella. klart jag ville det när Evelyn skulle sussa och R kolla på satans VM. Där snackade vi en massa strunt och gjorde planer för midsommar. Äntligen!! Hemma hos familjen Sanna ska vi hålla till och ha det trevligt. Det ser vi fram emot.

Vi fick en jättesöt klännig i present av Kimmi också, från när hon var i Rom. Tack tack!

Ska slänga mig i soffan en stund innan det är läggdags. Undra vad vi ska hitta på imorgon? Man känner sig aningens låst när man är utan bil..
Röja på balkongen lite kanske? BRA IDÈ SANDRA.. Nu krävs lite övertalning av karln i hushållet!

Ska försöka slänga upp lite bilder från Turkiet imorgon också, bra skit!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback