Torsdag it is.

Tudddeeeeels.

Imorse var jag uppe med tuppen, riktigt längesedan jag gick upp före sju på morgonen. Även om det kanske vore fullkomligt normalt eftersom jag är småbarnsmorsa, tur att vi vant Evelyn att sova länge. Men snart är det slut på det också då dagis kommer allt närmare. 

Var iväg på intervjun och det kändes bra men nu återstår att se om jag får något napp.

Stannade till på jobbet påvägen hem och pratade med vikarien för våran chef. Sköt upp starten för jobb med en vecka så att vi är förberedda på att inskolningen kan ta två veckor istället för en. Det kändes minsann skönt att prata med henne då hon var väldigt positiv till att få mitt och pappa Rs schema att gå ihop med dagishämtning osv. Helt sjukt att någon faktiskt lyssnar på ens önskemål, det har tidigare varit en väldig bristvara. Men nu får vi se hur det blir sen när vi båda jobbar.

         
Bilderna är från igår när vi spenderade dagen vid Rösjön med Cattis.

Jag sitter i skrivande stund hemma hos mina föräldrar, vi åkte hit innan Evelyn somnade så att vi kunde åka med pappa R. Alldeles strax sticker han iväg till jobbet. Jag ska fixa lite cdskivor till bilen och kanske någon bra film. Måste vänta på att min lillebror kommer hem bara för det har jag ingen aning om hur man gör. Vi stannar här tills pappa R slutar jobba, han jobbar bara ett kortpass till 20 idag.

Imorgon måste vi sticka och bada. Jag dör annars. Om någon känner för att hänga med, hör av er!!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

ååh lycka till med jobbet!! annars lät de ju iaf )skönt att dom vill styra upp era scheman så länge :)


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback