Söta höstkläder.

Vet ni? Evelyn åt upp sin portion med kålpudding igår. Jag tror inte man kan kalla det hennes favoritmat direkt men om man inte får gå och leka förns man har ätit upp så tog maten plötsligt slut iallafall. Duktiga tjejen!

Det är en bra vana vi fått in såhär i semestertider, att vi alla tre äter middag tillsammans och att vi äter samma mat. Det har det ju dessvärre varit väldigt dåligt med tidigare. Evelyn har fått burkmat eller mat speciellt lagad till henne, mycket dumt! Men nu kör vi, lagom sådär till dagis verkar ju ganska smart att ha fått in den vanan faktiskt. Ingen lek om man inte äter upp maten!

Idag har vi ätit köttfärslimpa fylld med vitlöksfärskost och till det stuvad blomkål och gräddsås. Evelyn och pappa R fick potatis också. Maten tog slut även idag och det var nog en höjdarmaträtt för lilltjejen.

Vi har inte gjort många knop idag inte. Rensat ur de sista skåpen är i princip det enda vettiga vi gjort. Jag har varit en tur på centrum och kikat på kläder till Evelyn. Vi köpte en kjol igår men den var på tok för stor så den fick åka tillbaka och byttes ut mot lite annat smått och gott istället. Bara höstiga plagg, me like!

Kofta från HM. 50 riksdaler.
Denna skulle man ha en i varje färg men idag blev det en brun. Vi köpte en så himla söt kofta igår men den finns inte på hemsidan, grå är den iallafall med spetsbrodyr runt halsringningen. Gulligull!

Jag blev lite kär i dessa sötnosar.

   
99 bagis på HM.



likadana klänningar, bara olika mönster. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag gillar bäst men de lutar åt den mönstrade även om den prickiga är sockersöt den med.
Nej nu är det dagisprylar som gäller. Regnkläder och annat tråkigt som ska inhandlas.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback