Ikea-dag.

Idag vaknade vi strax efter åtta, onödigt tidigt, men Evelyn ville upp då så det är bara att pallra sig ur sängen och kicka igång dagen. Vi gjorde iordning oss och åkte till IKEA. Rs pappa hade nämligen lånat en borr så att vi skulle kunna få upp tavellister och skit, som bara ligger här hemma, på väggarna. Därför skulle vi handla hem de sista som ska upp på väggen här hemma och slippa låna borr om och om igen. Nu vill vi få det klart!

Nya galgar till min garderob och fler galgar till Evelyns garderob införskaffades också utöver det andra. Rs pappa kom hit och vi började borra men borrjäkeln klarade inte av att gå igenom våra pansarväggar eller vad det nu är. Inte ett skit har vi fått upp alltså. Tack och lov ska Rs morfar komma och lämna sin ordentliga borr här imorgonkväll så att vi kan få upp grejerna på tisdag. Jag längtar!

När vi kom hem från Ikea satte jag mig nämligen och pysslade med tavelramarna vi köpt och alla svartvitakort på Evelyn. Satte även in hennes fotavtryck i en ram. Det blev så himla fint så nu kan jag knappt bärga mig tills de kommer upp på listen i vårat sovrum.

    
Världens finaste pappa R med världen finaste Evelyn på Ikea.

Imorgon är det back to reality igen. R jobbar 13-22. Bläää.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback