Big baby.

Startade dagen med ett pass bodypump med Sanna & Cribbe. Helvete vad jobbigt vill jag meddela, benen skakade så förbannat när det var dags att gå ner för trappan och åka hem igen. Träningsvärk 100 imorgon I guess. När jag kom hem till min fina familj igen stack vi till Maxi och handlade ltite mat, en sväng in på Big Baby blev det också. Handlade med mig små skålar med lock så att jag kan göra storkok av mat till Evelyn och frysa in.


Evelyn var facinerad av alla leksaker.

         
Ute på galej. När det var dags att åka hemåt och lämna butiken stack Evelyn iväg åt andra hållet.

    
Påväg till bilen för färd hem.

Hemma satte jag igång med middagen som idag var tacos, precis som i fredags. Vi hade så mycket sånt tjafs hemma så det fick bli det igen. Inte mig emot för det år ju SÅ gott. Lagade även massa pasta med köttfärssås till lillan och frös in. Nu hoppas vi att hon gillar det sen när det är dags att smaka.

Kvällen har vi tillbringat mysandes framför tvn eller springandes fram och tillbaka till spegeln i hallen då vårat busfrö älskar att springa dit skrattandes och sedan ställa sig vid spegel och gapskratta och kika om någon av oss jagar henne för att ta bort henne från spegeln igen. En miljard gånger kan vi roa oss med detta men det är hur kul som helst att se henne skratta så underbart. Trollunge!

Imorgon blir det ett yogapass med Cribbe & Sanna på kvällen. Innan dess har vi inga planer ännu men R är ledig så något ska vi väl sysselsätta oss med.

På tvn zappas det mellan Scream och Barcelona. Jag ger nog snart upp och lägger mig och läsaer bok, ljuvligt!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Kim

Ja men inte vet du vad det är till för! Moahaha. Pilutta dig!! ;P


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback