Vitkål I love,

Dumt att vädret inte är på våran sida överhuvudtaget nu när vi gått in i pappa Rs sista semestervecka. Det vore roligt att få spendera tiden på olika bad eller åtminstonde utomhus. I keep my fingers crossed!

Vi var iväg till Lekpalatset i Veddesta en sväng på förmiddagen. Mot slutet där hittade Evelyn hörnan med bilar (a la bobbycar) där man kunde köra runt. Evelyn har aldrig "åkt" bobbycar förut så damen blev minsann fly förbannad när hon insåg att hon inte kom någonstans då hon inte visste hur hon skulle göra. Inte hade hon tålamod för att ta reda på det heller utan satte igång och gapskrika istället.
När vi kom hem slumrade vi till alla tre, en nap sådär mitt på dagen är himla skönt vissa dagar. Speciellt när vädret inte bjöd till för fem öre!


Mammas hjärta idag.

Sedan tog vi tag i en sak som verkligen behövdes. Städning - ack så tråkigt men oj så välbehövligt. Vi hade samlat på oss en massa skit liggandes lite här och var i lägenheten så det blev röjning.
Jag åt nya favvon till middag, köttfärssås med stekt vitkål. Mums, jag får akta mig så att jag inte tröttnar på vitkål nu bara. Jag tror nästan inte att jag kommer äta köttfärssås med spagetti längre för det är tusen gånger godare med vitkål till. Det ni!

Nu måste jag fundera ut någon mat vi kan äta imorgon då Rs föräldrar kommer på besök. Någon smarrig efterrätt vill jag slänga ihop också. Visserligen äter ju inte jag det men bara för att det är så förbannat kul att laga mat och baka. Husmor it is!

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback