Bilder, finally.

Hallå hallå i stugan. Jag sitter hemma hos mina föräldrar. R släppte oss här medans han skulle åka och klippa sig och träna. Evelyn sussar så jag tänkte passa på att blogga med lite bilder, som jag saknar så mycket nu när min dator är död.

Så här kommer en liten blandad kompott så att säga:

         
Vanessa fick solbrillor. Evelyn ligger skönt i soffan och softar. Sanna & Vanessa hemma hos Sophia.

         
Evelyn på öppnis i torrsdags. Vi satt hur länge som helst och fixade med de där "pärlplattorna" och kom fram till den fina med sol, gräs, hjärta och Evy.

         
Vi hälsade på gammelmormor på sjukhuset och Evelyn fick smaka Sandwichglass. Rutschkanan är fortfarande roligast. Två dockvagnar på en och samma gång.


Såhär himla glad blir man när Cattis kommer på besök.

I fredags på eftermiddagen gick vi ner till centrum och mötte upp Cattis. Tog ett varv och stannade sen till på Ica och handlade hem lite skit. När vi kom hem ställde jag mig och lagade mat, exotisk kyckling med bacon, curry, banan och mandarinklyftor. Jag älskar den maten men det hade jag ju inte mycket för eftersom jag inte får äta men det bjöd jag Cattis på iallafall och R fick matlåda. Resten av kvällen snackade vi en massa strunt och skrattade innan jag körde ner henne till stationen vid elva, hur mysigt som helst.

/ Sandr0o




Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback