Överraskningen.

När vi kom hem till mina föräldrar idag fick Evelyn prova en cykelhjälm och kika på barnsisten till cykeln. Det var det som var våran överraskning. Jag har velat ha en cykelstol så att vi kan ta oss fram snabbt och enkelt när det är fint väder. Istället för att vänta på bussar hit och dit så är det bara att hoppa på cykeln. Det är skönt att cykla. Så Evelyn fick hjälm och sitsen och jag fick min mormors cykel då hon inte har användning för den. Jag hade nämligen ingen cykel så det var ju alldeles perfekt. Nu behöver R bara hämta hem sin cykel från sina föräldrar så kan vi ge oss ut och cykla alla tre. TACK TACK TACK!





R kom ju och skulle hämta oss där efter träningen men jag och lillis hoppade på cykeln och trampade hemåt istället. PUH! Konditionen är väl inte på topp i alla backar men det ska vi jobba på minsann. Sen att det började regna sista biten hem och att jag då fick cykla järnet gjorde att jag var helt slut när jag kom hem. Evelyn började nog frysa lite där på slutet så hon var inte överlycklig men annars skrattade hon titt som tätt under cykelturen och provturen som gick runt mina föräldrars område.

Nu vill jag att det ska vara fint väder hela tiden så vi kan cykla omkring. Att man får frisk luft och bättre motion ser vi som en bra bonus tycker jag.

Jag har lagat ugnsbakad falukorv till R och korvstroganoff till Evelyn. Sen fick jag lust att fixa en efterrätt att ta med imorgon när vi ska till Rs föräldrar och äta middag (eller ja, inget äta för mig inte). En av mina favvis efterrätter blev det - vit chokladpannacotta med hallongele och passionsfrukt. Jättesmarrigt är det. Imorgon ska jag fixa hallongelen bara för pannacottan måste stelna först. Tänk att jag ställer mig och lagar mina favoriträtter hela tiden även fast att jag inte får äta något själv. Duktiga jag, pepp pepp!


Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa bok för R kollar på någon film som jag inte har någon lust att kika på. Tända lite ljus och njuta av en god bok lockar så mycket mer.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: sanna

ååh va glad du måste blivit=) du som tjetat om denna cykelstol! haha när du känner dej sugen på en utmaning så kan du ju försöka cykla upp hit ;) Puss söt!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback