Mysdagar.

God dagens!

Vi har haft mysdagar här hemma nu när pappa R varit ledig i två dagar. I lördagskväll kollade vi på New Moon (igen, vi tröttnar aldrig). När vi vaknade i söndags gjorde vi snabbt iordning oss och styrde kosan mot storhandling av mat. Evelyn fick äta lunch på Maxi bestående av korv med bröd, mums tyckte hon. Där inne fick hon smaka en pizzaslice och så bjöd apan på banan som vanligt. Shoppingturen blev en liten buffé för lillis och hur skönt är det inte att ha kyl & frys proppfull med mat? I like..

Efter Evelyns nap gick vi alla ut och satte oss i sandlådan med Evelyns nya sandleksaker, gjorde sandkakor och grejer. Vi tog en tur i resten av lekparken också och fastnade där ute väldigt länge. Myspys! Jag och pappa R gungade gungbräda en stund medans Evelyn sprang omkring och tittade på de andra barnen som lekte.

Idag kunde vi äntligen åka och hämta den nya boxen som vi beställt, ni vet en sån där så man kan pausa och spola i programmen typ. Vi fick nämligen åka och hämta den i våra gamla hood, Märsta, för de hade missat att ta den nya adressen även fast jag gav dem den. Jaja ett litet återseende i Valsta centrum där vi fick hämta ut paket. Vi tog ingen sväng förbi Steninge utan styrde istället till Barnens Djungel. Vi passade på när vi ändå var i krokarna och inte hade något annat planerat.

Väl här hemma igen efter all lek somnade busen och jag ställde mig och gjorde dagens middag till min kära karl och älskade unge. Pasta sallad ska dem få och jag är så himla sugen. MUMS! Jag älskar pastasallad.

Men vet ni? På onsdag är det min sista dag på ren kur. Då har jag klarat hela 5 veckor av denna diet, duktig Sandra!!!!! Då ska jag sätta igång med upptrappning för att sedan äta "normalt" igen. Jag kommer ändra mina matvanor och inte äta som jag gjorde innan dieten, jag kommer passa mig för kolhydrater och hålla mig undan sötsaker och annat läbbigt. Någon gång ibland är väl inte hela världen men overall fruit is my drug.. Eller något!

Nu ska jag se om jag kan hjälpa min kära man som håller på att koppla in boxen plus ett nytt modem. Ikväll kommer någon och hämtar våran hylla som vi inte vill ha längre. Sedan är planen tvätta, lekparken, dammsuga, få upp tavlor & nytt väggord och slappa i soffan framför Hollywood fruarna!

Imorgon är det tillbaka till verkligheten igen när pappa R ska jobba så det gäller att njuta för fulla muggar. Vi önskar att han kunde vara hemma jämt och ständigt.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback