Fota in i förbannelsen.

Godkväll!

Herregud vilka härliga två dagar jag/vi har haft. Igår var jag ju på Ikea med Cattis, Sanna och Nessan. Kikade runt och fick med mig lite smått och gott hem. Köpte nya gardiner till vardagsrummet bland annat men dem ville minsann inte som jag ville imorse när jag skulle få upp dem så dem får vänta ytterligare lite till innan dem får komma upp. Eller iofs så sitter den enda längden uppe, dock inte som den ska. Så just nu har vi en svart och en vit gardin uppe, finfint serru. Tror bestämt att jag behöver mammas hjälp!

Imorse fick jag ett sms av Sanna som undrade om vi ville följa med på prommis. När vi väl hade vaknat så var det väl klart att vi ville det, hur fint väder har vi inte haft idag lixom?
Så vi åkte dit när R började jobba och gick ner till Barnens Hus för att möta Sophia och Alicia. Därifrån var det meningen att vi skulle promenera men vi hamnade istället i solen på Sophias baksida. Hur jävla härligt som helst! Sol och vindstilla var det. Evelyn behövde inte ens ha jacka på sig, då hade hon nog svettats ihjäl. Så där spenderade vi ett par timmar. Förresten så kommer Sophia , som en ängel från ovan typ, ut med sin systemkamera. Wohooo tror ni jag var i himmlen eller? Jag som älskar att fota! Lite smått mobbad blev jag ju för det också när jag låg där på marken och rullade runt för att fota. SÅ KUL! Fick tillomed gräsfläckar på jeansen efter allt rullande.
Jag tror vi tog närmare 300 kort idag, haha. Lite over do it kanske men hey ;) Och en hel del fina kort blev det också. Speciellt på Vanessa och Evelyn tillsammans när Evelyn matade Nessan med majskrokar.
"En tugga till dig och en till mig". Så himla gulllllllllllllligt!
Sanna fotade mig och lillis när vi busade också och jag tror det blev några fina kort där med. Gud så jag längtar tills jag får tag på dem korten.. Ser du det Sophia? LÄNGTAR ;p haha.

Det var meningen att jag skulle ha träffat Cattis idag också på eftermiddagen men så blev det icke. Min mamma kom och hämtade mig och Evelyn så åkte vi med och hälsade på min mormor på KS istället. Men på fredag har vi spikat, så det så!

Det här var en himla härlig dag I must say!!!!!!!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Fia

342 om jag får be!! :P

Tar med mig skivan på lördag :)

Postat av: sanna

haha ja du såg helt wild and crazy ut!! Ett favorit kort på dej o Evy när ni rullar i gräset! SJUKT FINT! förstoring!!!! =) haha puss på dej sandra-san!

2010-04-15 @ 11:55:17
URL: http://sanini.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback