Varför sänds inte Idol på måndagar? Mycket dåligt.

Tjingeling.

Ni ska bara veta hur besviken jag blev när jag kom hem idag och knäppte igång tvn för att kika på Idol, tji fick jag för inte visades det något Idol inte. Jag trodde verkligen det men istället blev det Tinas cookalong, inte fel att få lite inspiration till matlagningen här hemma inte.

Vi har som sagt varit iväg på två visningar idag, en i Kärrdal och en i Väsby. Den i Kärrdal känns väldigt off och det området tilltalade oss inte riktigt så den har vi lagt ner. Men den i Väsby var det annat med. Den tyckte vi om även om den inte var i toppskick, man kan inte få allt är väl det nya mottot tror jag.

Evelyn lever rövare i soffan. Hon har precis tryckt i sig lite mild fullkornsvälling. Vi handlade idag påvägen hem och eftersom våran välling var slut plus att hon inte ens vill ha den om det inte är så att hon "sover" typ när hon vaknar till på natten/morgonen ibland så fick jag för mig att handla hem en fullkornsvälling från 8 månader istället. Hon blir ju trots allt 8 månader redan på fredag. Till min stora förvåning så åt hon faktiskt hela 100 ml av den. Vanligtvis brukar hon bara suga på flaskan tillräckligt länge för att upptäcka att det är välling i och sedan sluta. Om man då gör ersättning så slukar hon det direkt så det handlar inte om att hon inte är hungrig, det är bara vällingen som varit problemet.
Jag håller tummarna för att denna välling ska fungera bättre. Nu tror jag inte hon var ordentligt hungrig när hon åt så resten av flaskan slinker nog ner den med om en liten stund.

Imorgon ska vi nog åka med Rs föräldrar till Lejondal och grilla. På kvällen ska vi tvätta, puh vad tråkigt men behövligt. Nu ska jag sätta mig i soffan och gos med min fina fina familj.

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: cattis

Kul jul me tvätt.. vi ska oxå tvätta ikväll.. o sen se på fotboll.. höjdarkväll!! :S

Du ja åker på torsdag iaf så kolla schemat på lördag o boka in mig om du inte har nå annat planerat!

8 månader..stora stora tjejen <3

2009-09-15 @ 10:30:33

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback