En bra måndag som avslutas med lite skrikfest.

         
Världens sötaste i några av sina nya kläder idag påväg till Stinsen.

När vi gick utanför dörren idag var det kallt och grått men när vi sedan kom ut från Stinsen igen när vi var färdiga så var det blå himmel och strålande sol. Jag och lillan tyckte det var väldans varmt och fick plocka av oss lite kläder. Världens väderskiftning!

    
Bärselen är våran bästa bästa vän. Liten paus i shoppandet.

    
Lipa till pappa. Leka "fånga sugröret".

Evelyn har precis somnat efter en skrikfest. På samma sätt såg det ut igår, jag förstår inte vad det är som är problemet? Det är precis som att hon blir hysteriskt galen över att det är läggdags så idag blev det senare än vanligt. Skrik skrik och åter skrik. Jag har haft en äcklig huvudvärk under hela kvällen trots huvudvärkstabletter och efter allt skrik nu på kvällen känner jag mig mer död än levande. Jag tänker lägga mig i min säng och sova så förbannat gott nu!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: Cattis

Oh va fin skruttis blev i sina nya kläder! :) Såndär kofta vill man ju ha själv!

Hörru lilla prutt haru hört om planerna inför fredag? vill ju hinna träffa dig innan skolan tar fart o tiden blir knapp. (knapp?!)

Pussogos

2009-09-22 @ 10:10:56
Postat av: Kim

Vad söt hon är i sin lilla höstoutfit. Jag har kollat på bilderna hundra gånger nu och suttit och ba; åååååååhhhh.. Folk runt omkring mig måste tro att jag är dum i huvet.

Haha!


Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback