Långpromenad.

Jag sitter framför tvn och kikar på One Tree Hill. Evelyn kryper omkring på golvet och gör en massa hys. Sanna har precis lämnat oss för att knalla hemåt igen. Vi har nämligen varit ute på en långpromenad, vi gick nog omkring i 1 ½ timme skulle jag tro. Det var himla skönt att få sig lite frisk luft och snacka en massa skit!
Sanna följde med hem till mina föräldrar för att ge lilla tösen lite mat. Det blev en lite längre paus än så men sedan fortsatte en liten mätt tjej med sin mamma hem igen. Nu ska vi se till att få det här till en rutin också kanske, motion behövs! 

Jag och Evelyn var en sväng på centrum när vi hade lämnat R på jobbet. Jag hittade lite roligt som fick följa med mig hem, närmade bestämt en kofta, en kjol och en klänning. Evelyn fick två nya pyjamasar med små söta rosa elefanter på. Egentligen skulle jag väl inte handla något till henne idag men pyjamasar behöver vi faktiskt plus att det ju faktiskt är hennes 10månaders dag idag så då fick hon det i en liten present av mig, lilla sötungen!

         
Sanna och Vanessa. Sanna lugnar lilla tösen innan det är dags att rulla hemåt igen.

    
Vanessa!

    
Mor & dotter.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback