Grattis mamma!

Idag har R varit ledig så jag har passat på att ordna med lite todos. Jag har varit iväg och jagat tag på en tapet som vi behöver för att kunna laga ett hål som vi fått i väggen här hemma. Dessutom har jag varit och inhandlat flyttkartonger och spenderat lite tid i vårat förråd, packat och fixat så att allting som står där uppe är färdigt att bara lastas in i flyttsläpet sen när det är dags. Skönt att ha det klart iallafall. Jag ska börja packa lite smått med saker som vi inte använder nu så vi slipper ha en hel massa att göra precis inna flytten. Det kommer räcka och bli över ändå och nu är det faktiskt mindre än en månad kvar tills vi får nycklarna till lägenheten, som vi längtar!


         
Evelyn har precis börjat älska gå-vagnen. Man kan ju klättra och sätta sig i den också.


På kvällen har vi varit på födelsedagskalas hemma hos min mamma som fyller 42 år idag. Smaskat tårta och annat snask. Evelyn har klättrat upp för trappan ett par gånger också som vanligt, det går verkligen undan nu. Hon har så bråttom upp för varje steg så det tar inte lång tid för henne att ta sig upp för den inte.

    
Precis hemkommen från kalaset, busig men trött.

Natten till idag var tack och lov bättre en föregående natt. Hon vaknade någongång och ville ha nappen. MEN hon var vaken mellan 06-07 och var pigg av någon jäkla anledning. Jag förstår inte riktigt vad det är för fuffens hon fått för sig och ska vara vaken någon timma under nattens gång. Dock är ju en timme betydligt bättre än flera timmar och miljontals skrik så vi var nöjda med natten överlag.
Jag tror våran tjej kommit in i någon fas faktiskt. Hon sover konstigt och beter sig inte riktigt som hon brukar på dagarna heller. Lite mera gapig ibland och hon blir så himla förbannad när hon inte får som hon vill men inget som är så farligt egentligen kanske utan hon är bara lite olik sig. Det går väl över precis som allting annat. Jag hoppas nattsömnen ordnar upp sig illa kvickt bara!

/ Sandr0o


Kommentarer
Postat av: michelle - mamma till mio!

Mio blir också skitsur om han inte får som han vill. ger man honom en leksak och sen tar den ifrån honom skriker han som en galning, gör evelyn också det?




Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback