Fikadate.

Nu har vi precis kommit innanför dörren hemma hos mamma och pappa efter en fika och lite fönstershopping med Camillis. Det var trevligt att prata lite gamla gymnasieminnen och uppdatera varandra på vad som försigår i livet förtillfället. Vi tog en fika på Waynes men tillslut fick vi ge upp fikabordet och knalla omkring istället då lilla huliganen vägrade att vara still. Hon klättrade runt i matstolen så det hade säkert slutat med tårar på golvet om vi inte hade gått iväg. Evelyn fick i sig lite mat även hon på Waynes, hon fick en burk med Yogilino (tror jag att det heter). Jag hittade dem i affären häromdagen och var tvungen att testa, ett perfekt mellanmål! Hon fick smaka första gången igår och hon älskade det, en förpackning gick ner på nolltid och jag hann knappt få skeden ur munnen på henne innan hon ville ha mer.

Klätterapan på Waynes i Stinsen.

Nu sitter jag och väntar på att Evelyn ska vakna och på att mina föräldrar, lillebror och farfar ska komma hem. Dom är och spanar in nya Sollentuna Centrum. Om en halvtimme slutar R jobba också och då har vi tre lediga dagar tillsammans framför oss, awesome!

/ Sandr0o

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det var jättekul att ses idag!! :D Får se till att det blir lite oftare nu när vi båda flyttar! Puss å kram på dej och lilltjejjen!

Postat av: cattis

Hej skrutthoppa! fick du mitt jävligt försenade sms igår? Min mobil e kaos.. får nog dock stå ut me den en vecka till för ja vill inte åka till gävle utan någon alls. Puss

2009-11-22 @ 11:22:03
Postat av: Cattis

Uppdatering tack! :)

Du nu hare varit lite dött även fastän ja varit hemma :( Blev ju så mycket plugg tillslut. Efter fredag så är jag iaf hemma en hel vecka tills fredan därpå och har bara en liten uppg att göra så då får vi fasen leka gärnet!! :D

2009-11-23 @ 23:51:33
Postat av: Jeanette - 21 år och mamma till Noel

Jag jobbade på waynes i stinsen innan min lilla plutt kom till världen :D Kul att ni fikade där ;) Kram

2009-11-26 @ 17:55:24
URL: http://deeluxee.blogg.se/

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback