Spelkväll.

Igår spenderade lillan och jag dagen med att städa och tvätta tills min mamma kom och hämtade upp oss. Vi var inbjudna på middag hos dem tillsammans med min farfar och min kusin Kristoffer plus hans flickvän Camilla.
R kom direkt till mina päron när han slutade vid fyra. Vi åt god tacos och spelade spel hela kvällen, förutom R då för han tittade självklart på Barcelona som den lilla nörd han är ;)

    
Evelyn invgide sin overall för första gången igår. Det är ju skitkallt på kvällarna verkligen!

    
Gosungen behövde en liten nap. Evelyn busar med gammelfarfar och mormor.

    
Jag och min bror spelar för fullt. Camilla och Kristoffer gick verkligen in för spelet, så pass att de läste fel ord och på fel rader ;)

Evelyn var inte alls så värst glad under kvällen och gapade en del vilket inte alls är likt henne. Vi åkte därifrån vid halv elva någongång och när vi kom hem satt hon och asgarvade i fem minuter åt när jag satte en plastpåse på huvudet och sprang runt. En stund efter det så somnade hon. Och vet ni mina kära vänner när våran tös slog upp sina vackra ögon imorse? Klockan kvart i tolv, det är ju knappt så man kan kalla det morgon ens. Men jag och R var lyckliga för en himla skön sovmorgon. Så länge har hon aldrig sovit förut inte.
Idag har vi inte haft något direkt för oss förutom att vi varit hos mamma och pappa för att kika på IFK-AIK. Vi sammanfattar det hela i SM GULD SM GULD SM GULD!
När vi kom hem var det One Tree Hill och Gossip Girl på tvn samtidigt som jag lagade middag, köttfärslimpa med potatis, sås och gele.

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback