Ny vecka, nya tag!

Dagen startade strax före nio hos oss, då tyckte lillan att det fick vara nog på sjusoveriet. Jag klev upp och bytte blöja, matade och slängde på henne en mössa och stoppade ner henne i åkpåsen i vagnen, fortfarande iklädd pyjamasen. Satte själv på mig mina träningskläder och kvart över nio var vi ute på gatan. Vi gick en powerwalk i småregnet på en timme. Det är så himla skönt att promenera innan frukosten tycker jag. När man kommer hem kan man njuta ordentligt av att duscha och äta en god frukost och känna sig pigg och fräsch. En bra start på dagen helt enkelt!
Väl innaför dörren igen fick lillan hoppa från vagnen till bärselen då jag hade bokat tvättid och R ännu inte kommit hem från träningen. Så lillan och jag gick ner och satte på två maskiner. När R kom hem gjorde han sig klar och sedan fick lillan hoppa till honom så att jag kunde fortsätta med tvätten. Två maskiner till dundrade igång i tvättstugan och jag hoppade in i duschen och njöt av en härlig långdusch och efter det väntade en brakfrukost med mackor, äggröra och jucie. Jag har aldrig någonsin varit någon frukostmänniska. När jag gick i gymnasiet hoppade jag nästan jämt över frukosten men jag har börjat ändra mitt frukostbeteende nu och njuter rejält av morgonmålet för de mesta och ännu bättre blir det ju när sommaren kommer, balkongfrukost ;D

Idag undet tvättningen så hände det något förbannat klantigt. När R kom hem från träningen så slängde han sina träningskläder i en hög på golvet som han sa att jag kunde tvätta, sagt och gjort - in i tvättmaskinen med dom och sen när jag ska slänga in den tvätten i torktumlaren så kommer det någonting flygandes. Och vad var det då tro? Joo Rs jävla mobiltelefon kände att den ville bli ren och tog ett varv i tvättmaskinen. Iofs så var det inte ens hans telefon utan det var min Fru Prada som försvann till elektronikhimlen idag. Först tänkte jag att ärsch det gör inte så mycket, sånt som händer men efter en stund så kom jag att tänka på alla bilder som fanns på den mobilen. Framförallt bilderna ifrån Santorini, buhuuu. Bilderna har också gått till himlen nu, dumma mig som inte la in dom på datan.

Tvättningen är precis klar och jag ska sätta igång och laga lite sen lunch innan R börjar jobba vid 16. Då droppar vi av honom på jobbet medans jag och lillan fortsätter till centrum för att kika på förälskelsen på Gina. Efter det åker vi hem till min mams och paps och äter middag och vid tio sedan är det dags för att hämta R på jobbet och styra kosan hemåt.

Just nu sitter R och tittar på Barcamatchen IGEN som gick häromdagen och lillan sover i hans knä men alldeles nyss såg det ut såhär:


Evelyn och pappa tittar på matchen tillsammans på mammas dator.

/ Sandr0o

Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback