Fredagsmys på hög nivå.

Igår hade jag och lillan världens mysdag tillsammans. Det blev ju finare väder senare på dagen sen men jag och Evelyn stannade inne ändå. Hon var så gosig igår, vi lekte tittut, lekte i gymmet, lekte med alla leksaker och gosade. Det var verkligen hur mysigt som helst. Hon var knappt någe grinig alls igår förutom en kort kort stund när min lillebror och hans två tjejkompisar kom hit, fast det var inte alls farligt utan det var bara när Jennifer ville hålla i henne som det inte gick och när min lillebror kom nära, hahah.
Det är så himla nära att hon vänder sig nu, dock blev det inte så mycket att ligga i babygymmet igår så hon fick chans att öva ännu mer men snart så.

När R kom hem sen på kvällen åt vi lite våfflor med hallon och kesella. Vid halv två tiden när lillan låg och sov tryggt i sin säng sedan länge satte vi igång och montera ihop spjälsängen så nu står det på plats minsan. Nu saknar jag bara en sänghimmel, vart kan jag hitta en sådan tro? Jag har en såndär ställning som man fäster på sängen så man slipper fästa den i taket men nu saknas bara himmelsängen. Ge mig nu, jag vill att allt ska bli klart.


Här var lillan kalastrött och bara föll ihop i mitt knä.




Hon är så söt när hon ligger i knät och vrider på sig till sidan för att kunna se tvn. Lilla sötunge vill titta på tv, buse!




 

/ Sandr0o


Kommentarer

Prata med mig:

Namn:
Remember me?

E-postadress:

URL:

Kärleksbrev:

Trackback